Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankracht Rotterdam

Mankracht Rotterdam is het platform voor homo-mannen in Rotterdam, waar je terecht kunt voor gezelligheid, netwerken en inspiratie. Vast onderdeel is de  Mankrachtborrel te FERRY op de derde donderdag van de maand.

Mankracht Rotterdam is een platform waar je elke maand gezellig kunt borrelen en je kunt laten inspireren of verrassen door het interview. Bij deze borrels wordt namelijk altijd een bekende of minder bekende gast uit het netwerk van Mankracht geïnterviewd. Als platform biedt het ook een sociaal en maatschappelijk netwerk. De borrel is voor iedereen een laagdrempelige plek om nieuwe mannen tegen te komen en bekenden te ontmoeten. 

Mankrachtborrel met Paul de Leeuw
Mankrachtborrel met Paul de Leeuw

 

Daarnaast organiseert Mankracht extra activiteiten, zoals een BBQ, diners zoalshet Kerstdiner en andere uitstapjes. Mankracht is volledig afhankelijk van vrijwillige donaties van bezoekers. 

Mankracht werkt actief samen met de andere LHBTi+ organisaties in Rotterdam in het Pride010 netwerk om de positie van de gehele community te versterken. 

Kijk voor evenementen in de agenda of volg Mankracht via Instagram en Facebook

Additional Info

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on donderdag, 05 maart 2020 23:07
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.