Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Queer Yoga (elke 2e zaterdag) Featured

Maaike Reule (zij/haar) is een queer yogadocent uit Rotterdam. Tijdens en na haar coming uit realiseerde zij zich hoe niet inclusief de zorg/sport/yoga kan zijn. Vanaf het begin dat Maaike lesgeeft, is het haar doel om yoga beschikbaar en veilig te maken voor iedereen; nu is ze op missie om dit stapje voor stapje te verbeteren.

Deze rustige vinyasa yogales is toegankelijk voor iedereen uit de lhbtiqa+-community, zowel voor personen met als zonder yoga ervaring. We bewegen in een flow en maken de spieren krachtig en soepel. Flexibel of niet, het maakt niet uit! Het doel is balans tussen lichaam en geest te creëren en in een intieme setting met jezelf en elkaar te verbinden. 

De les vindt elke tweede zaterdag van de maand plaats, bij Gaia Center Rotterdam. De les begint om 10.30u, duurt een uur en aansluitend is er de mogelijkheid om te blijven voor een kopje thee. Om de setting intiem te houden en ruimte te creëren om voor en na de les de verbinding met anderen uit de community aan te gaan, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

* de les is toegankelijk met blessures van welke aard dan ook; mocht je twijfelen of recent een operatie/acute blessure gehad hebben, stuur dan een berichtje naar Maaike om te overleggen.

** de kosten zijn in basis 15 euro, maar middels een open Tikkie bestaat de mogelijkheid naar draagkracht te betalen of om iemand anders te ondersteunen. Zo helpen we elkaar.

*** inschrijven kan via onderstaande link, bij vragen is Maaike goed bereikbaar via Whatsapp (+31634023800) of eventueel via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

https://forms.gle/wP32qC9xQMkFpWm89

Additional Info

  • Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
  • Kosten: 15 euro
  • Datum: zaterdag, 12 maart 2022
  • Tijd: 10:30u
Rate this item
(5 votes)
Last modified on dinsdag, 22 augustus 2023 15:35
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.