Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over ons

By GayRotterdam vrijdag 11 jan 2019 15113

Stichting GayRotterdam

De website www.gayrotterdam.nl is dé website voor LHBTI'ers in Rotterdam en de regio en een initiatief van de Stichting GayRotterdam. Het is jouw onafhankelijke bron voor alles wat met de LHBT+ community in Rotterdam te maken heeft. De website en online community bieden een podium aan alles wat 'roze Rotterdam' en omstreken te bieden heeft. Waar kun je terecht met vragen? Wat zijn gay friendly plekken om naartoe te gaan? Wat speelt er zoal in de regio? De naam 'Gay Rotterdam' is een korte benaming voor een veel breder aanbod: We gaan voorbij de stadsgrenzen van Rotterdam en werken aan een zo inclusief mogelijk aanbod voor de hele community (LHBTQIAP+).

De stichting GayRotterdam is opgestart met een subsidie van de Gemeente Rotterdam, vanuit de wens om van Rotterdam een meer inclusieve en 'gayvriendelijke' stad te maken. Met een platform als GayRotterdam, is er meer zichtbaarheid voor de LHBT-wereld en kan de community wegwijs worden in Rotterdam. We werken nauw samen met alle LHBT+-organisaties in Rotterdam en omstreken (dus ook Schiedam, Capelle aan den IJssel, etc.) en tevens met de landelijke GayGroup.

Vrijwilligersorganisatie

De website is voor en door Rotterdammers. Alles wordt gerund door enthousiaste redacteuren, columnisten, vormgevers, fotografen en social media-experts met een passie voor de stad en het roze leven in die stad. Iedereen zet zich hier vrijwillig voor in en we zijn als non-profit organisatie volledig afhankelijk van subsidies, giften en een klein beetje advertentie-inkomsten. 

Ons team

We zijn trots op iedereen die zich inzet voor de website! Daarnaast plaatsen we regelmatig content van gastbloggers, columnisten of andere gastbijdrages. Lijkt het je leuk om ook bij te dragen aan de website? Kijk dan snel op samenwerken.

Raad van Toezicht
Emile Klep (voorzitter) en Dagmar Boer.

Bestuur

Bjorn Ketzener (voorzitter), Gert-Jan Verboom, Matheus Santana en Chantal van der Putten (hoofdredacteur).

Redactie
Jasper de Haan, Pieter Ruijsch van Dugteren, Ayla Lebbing, Donna Senders, Anna Claire Baan, Vera Bos, Leon Houtzager, Inez de Jong, Marije Hammel en Shireen Raza.

Vaste columnist
Kees Vrijdag

Fotografie
Veel foto's zijn gemaakt door onze vrijwilligers, anderen zijn rechtenvrije stockfoto's en de meeste foto's van Rotterdam en onze hotspots zijn afkomstig van Rotterdam Make It Happen.

Meer informatie?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op? Wil je graag met ons samenwerken of adverteren, lees dan hier verder. Lijkt het je leuk om ook blogger, vrijwilliger of gastbijdrager te worden? Laat het ons dan ook weten!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 11 juni 2021 17:56