Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Piet Gamelkoorn: van parttime dansleraar tot eindbaas van het Vrolijke Danspaleis

Precies een jaar geleden mocht ik in het Donner-theater Piet Gamelkoorn interviewen bij de presentatie van zijn boek “Pietje, een Rotterdamse jongen”. Dat was een feest op zich, met zo’n 100 Rotterdamse ‘gays’, wethouder Said Kasmi, een eerste exemplaar én een taart in de vorm van het boek. Piet is een openhartig persoon die van zijn hart geen moordkuil maakt. Wie niet van lezen houdt, krijgt in deze podcast een herkansing om Piet beter te leren kennen, want ook nu neemt hij geen blad voor de mond. Met dank aan Arjan Beune van Rainbow Stories.
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 24 maart 2023 14:38
Kees Vrijdag

Kees Vrijdag werkte tussen 1982 en 2012 bij KvK Rotterdam op de gebieden: haven, citypromotie, internationale handel en communicatie.
Hij zit in een aantal besturen: Vlaggenparade, Paul Nijgh-penning, Open Rotterdam en Aan Den Slag! En hij is ambassadeur voor Benefits for Kids. Ook is hij betrokken bij Het Gezelschap, Club 25 en 'Mankracht Rotterdam'. Door verbindingen te leggen in Rotterdam wil hij bijdragen aan de rijkdom van diversiteit in de stad.