Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LantarenVenster

LantarenVenster Jan Bartelsman via www.bartelsman.nl
In een tijd van big budget films en anonieme megabioscopen, is het goed om te zien dat er plekken zijn die hier weerstand tegen bieden. Plekken zoals LantarenVenster, die de bezoeker de mogelijkheid geven voor een meer ontspannen ervaring. 
 
Op de Kop van Zuid in de prachtige New Orleans toren, is LantarenVenster een Rotterdams begrip met een overdaad aan ruimte. Naast vijf film/concert zalen is er ook een café met uitzicht op het water. Voor iedereen die in Rotterdam - of eigenlijk ook de Randstad woont - is ruimte een luxe goed. Je zou zelfs kunnen stellen dat dit het verschil maakt in de totale comfort en ervaring. Dit is ook precies het unieke gevoel als je LantarenVenster binnenkomt: het gevoel van licht en ruimte.
 
Een andere belangrijke kwaliteit van LV is de ruime selectie aan films, met een programmering die het belang van LGBTQI+ thema’s in de film nooit uit het oog verliest. Regelmatig zijn er speciale vertoningen, soms met live gasten of een inleiding. Dit gecombineerd met aardige en vriendelijke medewerkers maakt een bezoek aan LantarenVenster altijd de moeite waard. Check daarvoor hun website.

 

 

Additional Info

  • Locatie: Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
  • Openingstijden: 11:30 – 21:45 | ma. – za. 09:30 – 21:45 | zo.
  • Telefoon: 010 2772277
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(5 votes)
Last modified on zaterdag, 08 april 2023 09:35