Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tally viert Pride Amsterdam met powersong 'What A Feeling'

Tally gelooft in de kracht van het waarmaken van je dromen met haar nieuwe single 'What A Feeling'! Ze trapt de release van deze knallende powersong gelijk goed af met een spetterend optreden op de mainstage van Pride Amsterdam, vanavond om 19:45 uur op de Dam. Vervolgens is ze te zien bij Reguliers Celebrates om 21:30 uur. Daarnaast is de zangeres morgen met de song te horen op de Pride boot van de KRO-NCRV tijdens de Canal Parade. 'What A Feeling' is een feestelijke cover van de gelijknamige hitsong van Irene Cara uit 1983, voor de wereldberoemde film Flashdance. Het nummer komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Voor Tally ligt de plaat dichtbij haar hart: "Het nummer 'What A Feeling' staat, net zoals Pride, volledig in het thema van geloven in jezelf. Trots zijn op wie je bent, erkennen hoe ver je bent gekomen en dat volledig omarmen. Iedereen heeft dromen en die durven waarmaken is zeker niet altijd makkelijk. Het kan een zware weg zijn, vol ups & downs, in de harde wereld waarin we leven. Met zelf liefde en geloof in je eigen kracht kan je behalen wat je wilt in het leven. Met deze single hoop ik dan ook dat iedereen tijdens Pride en daarbuiten dat steuntje in de rug voelt: geef nooit op, je bent het waard! Voor je het weet "you are dancing for life, what a feeling!".

TallyTally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. Als jong meisje schreef ze haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op grote podiums. Met deze visie in gedachten bracht ze in 2016 haar eerste officiële single en video 'My Reflection' uit en vervolgens een samenwerking met DJ Kelly Ross en Bollebof. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ 'N Rolla Music, eerder bracht ze daar de track 'Own The Night' en 'Forbidden Fruit' uit. Met haar song 'Gloria' was Tally Ambassadrice van de Rotterdam Pride en deze hit heeft inmiddels méér dan 1 miljoen streams behaald op Spotify. De zangeres heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound.

Beluister 'What A Feeling' via ROQNRolla.lnk.to/WhatAFeeling

Beleef Tally's nieuwe single LIVE:5 augustus - Main Stage Pride Amsterdam om 19:45 uur5 augustus - Reguliers Celebrates, Amsterdam om 21:30 uur6 augustus - Canal Parade Amsterdam, KRO-NCRV boot

Rate this item
(0 votes)