Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Afsluijter van de maand - maart

Redacteur Jan Sluijter kijkt iedere maand voor OutinRotterdam naar opmerkelijke zaken in de media:

Homofobe spreekkoren tijdens Voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland laten weer pijnlijk zien hoe het woord homo nog altijd op het puntje van de tong ligt van grote groepen voetbalsupporters. Een echte ontwikkeling hierin vanuit de KNVB blijft uit. KNVB baalt van homo-onvriendelijke spreekkoren tijdens Nederland-Duitsland.

Stephan Sanders, columnist voor NRC schreef een interessant stuk over hoe de LHBTIQA+-gemeenschap een mes in de rug krijgt van de Russisch Orthodoxe kerkleider: Homomascotte - NRC.

Om in de gaten te houden, de Pathé Pride Night. Iedere eerste woensdag van de maand organiseert bioscoopketen Pathé een Pride Night. Elke keer staat een andere queerfilm in de spotlights die te zien is in een geselecteerd aantal bioscopen door heel Nederland. The Man with the Answers is op woendag 6 april te zien tijdens Pathé Pride Night in Pathébioscopen door heel Nederland. Kijk voor meer informatie en tickets op www.pathe.nl/pridenight

Een andere kijktip: interessante serie over het leven van Andy Warhol die te zien is op Netflix. Dichter bij Andy Warhol dan in The Andy Warhol Diaries zullen we nooit komen ★★★★★

 

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on donderdag, 07 april 2022 10:31
Jan Sluijter

Jan Sluijter (1968) is geboren in Eindhoven en kwam na zijn studie in Utrecht en na zijn militaire diensttijd in Rotterdam terecht. Hij werkte als HR-manager in de haven. Hij woonde al met veel plezier in Schiedam als hij in 2015 het roer omgooit en verder gaat als fotograaf en gastheer van B&B De Schiedamse Suites. In 2019 was Jan mede-organisator van de eerste LHBTI-picnic te Schiedam tijdens Rotterdam Pride.
Na de coronacrisis hoopt Jan opnieuw gasten uit de hele wereld te ontvangen. Als fotograaf specialiseert Jan zich in architectuur en interieur. Ook maakt hij (pers)foto’s van personen, evenementen en andere belangrijke momenten.