Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

GayRotterdam Talks - Huidhonger

Robin en Axe - detail Robin en Axe - detail Jaap de Jonge Photography

In de column 'Kruisbestuiving' heeft Kees Vrijdag het over huidhonger: de hunkering naar lichamelijk contact. 

Zoals je honger en dorst hebt, kun je ook een gemis hebben aan huidcontact.

Aanraken is ook echt een levensbehoefte. Door de coronamaatregelen krijgt de huid vaak maar weinig aandacht. In de digitale wereld raak je elkaar niet aan en als je geen relatie hebt, krijg je ook weinig knuffels – juist liefdevol huidcontact is belangrijk. Laat staan dat het ook lastig is om (online) te daten zoals Kees beschrijft.

Huidhonger is een onderwerp waar veel over te vertellen is. Waar je misschien je hart over wilt luchten, of je ervaringen over wily delen. Misschien heb jij wel suggesties of oplossingen hoe je daar toch goed mee om kunt gaan. Je bent van harte welkom tijdens de  eerste online meetup door GayRotterdam, de GayRotterdam Talks,  met Kees Vrijdag. 


GayRotterdam Talks is een online event georganiseerd door GayRotterdam. Met deze online meetups wil GayRotterdam faciliteren dat er ruimte is om na te praten en aansluiting te vinden met betrekking tot onderwerpen die leven in de LHBT+- gemeenschap. Zo willen we de content die op zich inspireert en empowerment biedt nog verder activeren.

GayRotterdam Talks - Stay Connected

 

Additional Info

  • Locatie: https://meet.gayrotterdam.nl/huidhonger
  • Datum: woensdag, 18 november 2020
  • Tijd: 17:00 - 18:00 uur
  • Leuk om te weten:

     

    Wil je ook meedoen aan deze online meetup? Ga dan voor 17:00 uur naar de link https://meet.gayrotterdam.nl/huidhonger, volg de aanwijzingen op je scherm en je hebt direct toegang. 

     

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 26 januari 2021 20:59