Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Schiedams Lef

Schiedams Lef Schiedams Lef Logo from Schiedamslef, background image from Pixabay

Wie? Schiedams LEF bestaat uit Sandy Kardolus, docente omgangskunde, zij geeft al jaren lessen over pesten en geweld, en Carolien Kruijs, leerkracht in het basisonderwijs, anti-pest coördinator en schrijfster van twee boeken over pesten.


Wat? Schiedams LEF heeft voor basisscholen (gr. 1-8) een LEF-kist ontwikkeld over diversiteit. De LEF-kist bestaat uit prentenboeken, leesboeken en 4 gebruiksvriendelijke lessen per jaargroep. De vijfde les is LEF-dag: De dag waarop iedereen zichzelf mag zijn. Waarom? Omdat homoseksuelen en lesbiennes mogen trouwen in Nederland, maar 'homo' nog steeds een scheldwoord is. Omdat het belangrijk is dat kinderen van jongs af aan leren dat er ook gezinnen bestaan met twee vaders of twee moeders. Omdat er nog veel misverstanden bestaan over LHBT. En omdat scholen sinds 2012 verplicht zijn aandacht te besteden aan dit onderwerp.

Meer informatie

Additional Info

 • Openingstijden: Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag:
 • Telefoon: Telefoon
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 05 oktober 2020 11:28
Bjorn Ketzener

Bjorn (1984) is werkzaam bij The Do Good Only Company als Jobcoach en IT Techneut. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij gemakkelijk oplossingen weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de techwereld. Met een lifelong learningattitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. 

Zijn motto: Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid. ~Albert Einstein

CONTACTGEGEVENS

 • Provincie
  Zuid Holland
 • Land
  Netherlands
 • Mobiel
  +31(0) 6 415 183 59

CONNECT MET MIJ VIA

PLG_K2_UEF_SOCIAL_FACEBOOK PLG_K2_UEF_SOCIAL_INSTAGRAM PLG_K2_UEF_SOCIAL_LINKEDIN PLG_K2_UEF_SOCIAL_TWITTER PLG_K2_UEF_SOCIAL_WHATSAPP