Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Restaurant JAQ Restaurant JAQ Alexander Sporre
Of je nou komt lunchen of dineren, het shared dining menu van JAQ is de hele dag beschikbaar. Met het shared dining concept kan je de tafel vol lekkers zetten om te delen met elkaar. Voor de lekkerste cocktails, mocktails, lokale bieren en bar bites kun je terecht in hun bar. JAQ's is dé perfecte hotspot om te zitten voordat je het nachtleven van Rotterdam ontdekt. Genieten van het lekkere weer? Neem dan plaats op hun terras met uitzicht op de bruisende Kruiskade!

Additional Info

  • Locatie: Kruiskade 9 3012 EE Rotterdam
  • Openingstijden: Doordeweeks geopend van 12.00 tot 23.30 uur Weekend geopend van 12:00 tot 00:30 uur De keuken is geopend tot 22:00 uur
  • Telefoon: 010 710 8028
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 11 april 2023 21:05
Jasper de Haan

Jasper de Haan (1972) is redacteur bij GayRotterdam. Hij is import-Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst- en cultuurliefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland.