Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LUSH is een internationaal bekend merk in natuurlijke dierproefvrije cosmetica. Waarom dan bij onze hotspots in het lijstje? Omdat we houden van LUSH! Het is één van de meest vooruitstrevende merken als het gaat om mensenrechten, duurzaamheid en diervriendelijkheid. Daarnaast staat de winkel in Rotterdam bekend om zijn LHBT-vriendelijkheid. Het is bijna alsof je een klein gay feestje binnenwandelt, wanneer je de winkel bezoekt. 

Dus als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje (geloof ons, die bruisballen doen het altijd goed) of jezelf wilt verwennen: Bij LUSH in het hart van de stad ben je aan het juiste adres. De spulletjes die ze verkopen zijn lekker en de mensen die er werken behulpzaam én open minded. Daarnaast steunen ze lokale organisaties, waaronder de Stichting GayRotterdam (en daar hoefden we niet eens dit artikel voor te schrijven als 'tegenprestatie').

Additional Info

  • Locatie: In de koopgoot (Beurstraverse 55)
  • Openingstijden: Maandag: 12-18 u Dinsdag: 10-18 u Woensdag: 10-18 u Donderdag: 10-18 u Vrijdag: 10-21 u Zaterdag: 10-18 u Zondag: 12-18 u
  • Telefoon: 010 404 7062
Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 03 maart 2020 13:34
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.