Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Regenboog

By Duran Renkema vrijdag 26 juli 2019 13557

Als je van een gezellig feestje houdt, beslist niet bang bent voor wat drukte en een disco-inferno echt helemaal jouw ding is, dan mag je feestcafé De Regenboog zeker niet overslaan. Vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station, en vijf stappen naast de Strano kun je deze kleine maar supergezellige bar in de Van Oldenbarneveldstraat vinden.De Regenboog, in de Rotterdamse gay-scene ook wel de ‘gay-Skihut’ genoemd, neemt je vanaf de eerste stap mee in haar feestgedruis. Binnen veel gekleurd licht en spiegelbollen. De muziek springt van hip naar lekker fout. Hier hoor je songfestivalhits, de Toppers, Luv’ en Anita Meijer, maar ook Rihanna en Armin van Buuren, kortom: een feestmix waar je niet stil bij kan blijven staan. Meezingen mag, vooral tijdens de beruchte karaoke-avond op woensdag. Kun je nog zingen, zing dan mee!

 

Het publiek in de Regenboog is zeer gevarieerd en komt (net als veel van de muziek) uit de seventies, eighties en nineties. Gay en straight genieten hier samen van een feestje waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Het personeel is altijd vrolijk en goedlachs, en tappen je biertje, mixen je cocktail of schenken een ander drankje met plezier. De Regenboog beschikt over een bewaakte (en betaalde) garderobe.

De Regenboog bevindt zich op Van Oldenbarneveldtstraat 148a, vlak naast de Strano en is geopend van woensdag tot zondag van 16.00 tot 02.00 uur.

Additional Info

  • Locatie: van Oldenbarneveldstraat 148a 3012 GX Rotterdam
  • Openingstijden: woensdag tot zondag van 16.00 tot 02.00 uur
  • Telefoon: 06 345 697 24
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 03 februari 2020 13:56