Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ketelbinkie’s Eurovision Winner 2021

Ketelbinkie is dé LHBTI+-sportclub van Rotterdam en is op veel fronten actief. Ook zij hebben een voorprogramma voor het Eurovisiesongfestival (ESF). Om er helemaal in te komen, organiseert Ketelbinkie, samen met Mankracht en Erasmus Pride, drie ZOOM-pre-songfestivals inclusief deskundige vakjury. In lijn met het thema van het festival 'Open Up' is dit event ook voor iedereen toegankelijk. 

Er is op deze dag nog één perfecte opwarmer waarin de finale van de 2021-editie centraal staat. Als je snel bent, kun je vooraf ook meestemmen door je op te geven. Je kunt ook op de avond zelf aanhaken via ZOOM. Je leest er alles over op de website van Ketelbinkie.

Additional Info

  • Locatie: online
  • Datum: vrijdag, 21 mei 2021
  • Bereikbaarheid: 21.00 - 22.30 uur
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 14 mei 2021 21:35
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta